Support » Themes and Templates » VISUAL EDITOR

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Brute Squad and Volunteer Moderator

    That looks like a fairly dated WordPress installation from the screenshot but try the following as means to troubleshoot this problem.

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    Once you’ve deactivated the plugins and switched to the Twenty Eleven theme, clear your browser cache and cookies. Then re-login into your WordPress dashboard and visit the post editor again.

    If that does come up correctly, then you’ll need to identify the conflicting theme or plugin by reactivating them again one at a time.

    Hi Jan,
    Grateful for your prompt answer thanks to which my problem is solved : it was one of the plugins : WP-POLLS.
    I do not understand though why this could occur since I never used this plugin, instead I use Lasonde.fr. Especially during the night, since everything was ok yesterday but not today !!!
    So the visual editor works again and I am adding TinyMCE functions which I installed this morning.
    On the other hand, please do tell me why my editor looks dated, as I know I have WP 3.4.2.
    Thanks again & cheers.

    Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Brute Squad and Volunteer Moderator

    You’re welcome, I’m glad it was as simple as that.

    On the other hand, please do tell me why my editor looks dated, as I know I have WP 3.4.2.

    False alarm, I’m using the grey color palette. You’re fine. 😉

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘VISUAL EDITOR’ is closed to new replies.