WordPress.org

Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Visible code left on page after posting (5 posts)

  1. neiroblack
    Member
    Posted 2 years ago #

    Everytime I try to use the social networks auto poster this code is visible on my wordpress page: snapEdIT: 1
    snapFB: s:160:"s:151:"a:1:{i:0;a:4:{s:4:"doFB";s:1:"1";s:8:"PostType";s:1:"A";s:10:"AttachPost";s:1:"2";s:10:"SNAPformat";s:41:"New post has been published on %SITENAME%";}}";";
    snapTW: s:107:"s:99:"a:1:{i:0;a:3:{s:4:"doTW";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:15:"%TITLE% - %URL%";s:8:"attchImg";s:1:"1";}}";";

    I don't know what to do.

    The site is LoudFabric

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/

  2. neiroblack
    Member
    Posted 2 years ago #

    I left the error on this page so it can be seen: LoudFabric Error

  3. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    You need to check your theme.

    SNAP saves autoposting info to the custom meta fields. Those fields are not supposed to be shown to your visitors.

  4. sdk
    Member
    Posted 2 years ago #

    anyone know how to stop these fields from showing up?

  5. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    You need to check your theme files. Your theme is showing all custom fields, it should not do this.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextScripts: Social Networks Auto-Poster
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic