Support » Plugin: OP Payment Service for WooCommerce » Virheilmoitus sivulla

 • Resolved korpiri

  (@korpiri)


  Hei,

  mistä mahtaa johtua tällainen virheilmoitus:

  Parse error: syntax error, unexpected ‘const’ (T_CONST), expecting variable (T_VARIABLE) in /home/xxx/public_html/wp-content/plugins/op-payment-service-for-woocommerce/plugin.php on line 33

  Sivusto oli aivan ok, muokkasin .htaccessiin turvallisuussääntöjä ja samanaikaisesti tämä virhe ilmestyi. Poistin lisäämäni turvallisuussäännön, virhe oli jäljellä. Nimesin pluginin tiedostoissa toisin ja virhe poistui, joten pluginiin näyttäisi jotenkin liittyvän.

  Kiitos vastauksesta!

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
 • Plugin Author loueranta

  (@loueranta)

  Hei,

  Mitä muokkauksia tarkalleen ottaen olitte tekemässä .htaccess-tiedostoon kun tuo virhe ilmeni? Ja onko teillä mahdollisesti käytössä jokin välimuisti-laajennos?

  Sivuilla oli cache plugin (SG Optimizer, SiteGroundin oma) ja olin lisäämässä turvallisuutta tiukentavia sääntöjä htaccessin, niiden lisääminen ei ole aiheuttanut muilla sivustoilla ongelmia. En tänne halua lisätä koodia, jonka olin lisäämässä.

  Poistin koodin ja htaccess on nyt sama kuin ennen virhettä, ei korjaantunut.
  Uudelleennimesin cache-pluginin kansion, sekään ei poistanut virhettä.
  Saan virhetilan poistumaan kun nimeän tämän pluginin kansion uudelleen.

  Plugin Author loueranta

  (@loueranta)

  Voitko laittaa tarkemmat htaccess-tiedot sähköpostilla osoitteeseen kumppanit@checkout.fi, niin tutkitaan saadaanko ongelma toistettua meidän testiympäristössä? Laita mielellään samaan postiin myös lista kaikista käytössä olevista plugareista, niin saadaan parempi kokonaiskuva ympäristöstä.

  Tämä selvisikin nyt. Poistin pluginin ja aloin asentamaan sitä uudelleen. Samalla kävi ilmi, että palvelimen php-versio oli liiam vanha 7.1, sen päivittäminen näyttää korjanneen tilanteen.

  Kiitos ystävällisestä avusta!

  Plugin Author loueranta

  (@loueranta)

  Hyvä juttu että asia selvisi! 👍

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
 • The topic ‘Virheilmoitus sivulla’ is closed to new replies.