Support » Plugin: Vipps Recurring Payments for WooCommerce » Vipps Recurring som Klarna Checkout EPM

 • Hei!

  Jeg opplever egentlig to problemer med Vipps Recurring når vi bruker det som external payment method gjennom Klarna Checkout:

  Det første er med synchronised renewals. Det får jeg ikke til å fungere gjennom KCO eller direkte i standard WooCommerce Checkout – da er det bare bare første betaling som går igjennom, mens fremtidige betalinger står som 0kr i Vipps. Ser det er en tilsvarende tråd om et lignende problem her på forumet.

  Screenshots: Bilde 1. Bilde 2.

  Det andre er uten synchronised renewals. Da ser det ut til å gå greit, men hvis jeg går inn og ser på selve subscription-orderen er Klarna oppgitt som betalingsmåte uten noen transaksjonsnummer, mens Vipps Recurring med transaksjonsnummer i parent order. Det gjør vel at fornyelse ikke prosesseres riktig?

  Når jeg tester sistnevnte selv kommer riktignok alle bestillingene mine på avventer betaling med Klarna-transaksjonsnummer, selv om orderen er godkjent, beløpet er reservert hos Vipps og avtalen opprettes der. I alle tilfeller ser loggen OK ut.

  En siste liten ting er at det hadde vært supert om valgt betalingsmåte resettes etter betaling slik at man kommer til Klarna Checkout neste gang, istedenfor standard Woo-kasse. Da er det samme oppførsel som vanlig Vipps EPM.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • Plugin Author Marcus

  (@marcuz2k2k)

  Hei,

  Jeg testet nettopp synchronized renewals med vanlig Vipps Recurring og det ser ut til å fungere helt fint. Skjermbilde nr 1 viser ikke noe unormalt, der står det at du betaler 0,- kr i dag, men at du fra 01.03.2022 betaler 164,- kr i måneden.

  Dog, på skjermbilde nr 2 ser det ut som at det er en feil med visning av beløpet i Vipps-appen. Der skal det stå 0,- kr frem til 01.03.2022, da oppdateres denne til 164,- kr automatisk.

  I WooCommerce vil det se slik ut for henholdvis første og andre betaling. Første betaling vil ha en pris på 0,- kr, men på den synkroniserte trekkdatoen vil en ny betaling opprettes hvor det vanlige beløpet trekkes.

  Når det kommer til KCO så ser det ut som at Klarna legger til feil betalingsmetode på abonnementene. I tilegg så blir ikke betalingsmåten resatt til Klarna Checkout, selv om vi har lagt inn kode for dette. Jeg jobber med en fiks for begge disse as we speak 🙂

  • This reply was modified 1 year, 9 months ago by Marcus. Reason: Presisering
  Plugin Author Marcus

  (@marcuz2k2k)

  Hei,

  Kan du sjekke om nyeste versjon (ikke lansert på wordpress.org ennå) fikser problemene med at betalingsmetode ikke resettes til KCO, og at betalingsmetoden på abonnementet er satt til KCO i stedet for Vipps Recurring?

  Du kan laste den ned her: https://github.com/vippsas/vipps-recurring-woocommerce/archive/refs/heads/master.zip

  Holder fortsatt på å se på noen problemer med synkroniserte produkter via Vipps i KCO. Vipps kommer ikke engang opp som betalingsmetode hos meg når det gjelder synkroniserte produkter.

  Thread Starter lykkelig

  (@lykkelig)

  Problemet med kjøpet på skjermbildene er at jeg ikke bruker gratis oppstart. Klarna Checkout støtter ikke offisielt 0kr ved bestilling, så det blir stort sett bare krøll. Kjører derfor full betaling ved bestilling og fortløpende månedlig.

  Det er kanskje en bug relatert til innstillingen for “Prorate First Renewal” for subscriptions? Den har jeg satt til “Never (Charge the full recurring amount at sign-up)”

  Utfordringen med betalingsmåte og transaksjonsnummer når Vipps-transaksjonen startes i KCO ser ut til å være løst i den nye oppdateringen, så det er supert. Takk!

  Plugin Author Marcus

  (@marcuz2k2k)

  Hei,

  Bare for å dobbeltsjekke, er det følgende innstillinger du har på henholdvis WooCommerce og produktet? https://imgur.com/a/V1gB5bu

  Thread Starter lykkelig

  (@lykkelig)

  Jess! Det stemmer. Det er nok i hovedsak innstillingene du viser til som skaper problemer.

  Plugin Author Marcus

  (@marcuz2k2k)

  Hei,

  Dette skal nå være fikset i versjon 1.14.3 av utvidelsen 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • The topic ‘Vipps Recurring som Klarna Checkout EPM’ is closed to new replies.