Support » Plugin: Checkout with Vipps for WooCommerce » VIPPS ber om mobilnummer

 • Resolved paraft

  (@paraft)


  Vi tester VIPPS på hjemmesiden vår.
  For noen av testere når de åpner web-siden på mobil og klikker på VIPPS knappen blir de bedt om å taste inn mobilnummer. For andre åpner VIPPS atomatisk.
  Hva skiller feilen?
  https://ibb.co/zScRN5L

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Hei,

  Det kan jeg dessverre ikke svare på – her virker forskjellige mobiler og browsere antagelig forskjellig. I prinsippet så skal det når du går til Vipps på en mobil starte en “dyplenking” som skal starte Vipps-appen installert på samem mobil automatisk; men det forutsetter at telefonen og browseren støtter dette. I tillegg må Vipps være installert på telefonen, selvfølgelig.

  Det er altså antagelig ikke en feil per se, men hvis appen burde ha åpnet seg og ikke gjør det automatisk kan du eventuelt forsøke å sende informasjon og type mobiltelefon, operativsystemversjon og browser til Vipps. Woocommerce-pluginen kan ikke påvirke hvordan dette fungerer.

  Thread Starter paraft

  (@paraft)

  @iverok samme mobil klarer å åpne VIPPS på andre websider som tilbyr VIPPS betaling.

  Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Det er ikke WooCommerce pluginen som åpner (eller ikke åpner) Vipps – det gjøres av en side hos Vipps som pluginen bare redirigerer til. Vi har altså ingen mulighet til å påvirke hvordan dette virker.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • The topic ‘VIPPS ber om mobilnummer’ is closed to new replies.