Support » Fixing WordPress » Vimeo external link not working

  • Hi team,

    There seems to be an issue with the native embed tool for vimeo videos, in that the title link and the “vimeo” logo link in the lower right corner of the video no longer seem to work??

    see example here:

    http://overtonefilms.com/mahler-in-new-york/

    That one is using the native embed tool (just paste the link and it converts automagically) and you’ll notice the title and vimeo logo are not clickable.

    I’m also using a video gallery plugin in another section of the site, and in the embeds that are done with the plugin, the “vimeo” logo DOES link properly, see here:

    http://overtonefilms.com/shorts/winter-2016-sloan-awards/

    Strange huh? I’ve inspected the code and it just looks like the whole link layer is just missing from the former one…

    I’ve run all updates on all software and plugins etc, and i’ve tried disabling all plugins to see if there’s a conflict. Neither has helped, problem still exists.

    I also tried manually embedding the video using html, and the problem still exists there as well.

    Anyone have any thoughts on this? My client really wants visitors to be able to click on the title and view the video externally from his website. Help?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Vimeo external link not working’ is closed to new replies.