WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » View Text/HTML MISSING

View Text/HTML MISSING

  • Someone PLEASE HELP ME!
    When I hit “add new” for posts; before I would see a tab on upper right hand side of the post box that would have an option so you could either view it as “HTML” or text”
    IT’S NOT THERE NOW!
    It will show just the HTML
    Someone please HELP ME..
    I switched themes thinking that was the issue..
    I have not published my site yet..
    I am using Twenty TEN theme and used “revised” theme before that.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    Look under your user profile and make sure that the visual editor is not disabled there.

    Have you added any plugins recently? That seems like a more likely culprit than a theme. Especially if you’ve changed themes and it hasn’t fixed it.

    Thanks so much for the fast reply.
    Yes, I uninstalled all plug ins and tried the settings thing before i posted the question here. SO I am uninstalling again, hope it works.

    It worked by un installing. Thanks

    How do I ask another question, meaning start another thread? I know it’s frowned upon to ask different questions on different threads.
    I just needed to know —
    Site Lock, I see there is a plug in, with ipage it came with a basic package. Are they the same? Also, do you change the DNS on your registrar or with host? My host is different from registrar?

    WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    You should start a new thread for a new question/topic. At the top of every forum is a “Add New” button – click on it.

    I don’t see a site lock plugin here:

    http://wordpress.org/plugins/search.php?q=site+lock

    What are you trying to change with your DNS?

    The name servers. It says to change them. So, I would do that on the registrar? My Regisrar is different from my host.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘View Text/HTML MISSING’ is closed to new replies.