Support » Plugin: Permalinks Customizer » ‘View Post’ button does not open expected URL

  • Resolved cag8f

    (@cag8f)


    Hello. I currently have a live site at https://www.mydomain.com and a private dev site at https://www.mydomain.com/dev/. Both are located on the same server. On my dev site, I am trying to use your plugin to modify post permalinks. But I am encountering an issues. I will describe it.

    I currently have a blog post with the title blog-title, and a permalink of https://www.mydomain.com/dev/blog-title. I would like to use your plugin to ensure all blog posts have the word blog inserted into the permalink. So for example, I would like to change the permalink of my blog post to https://www.mydomain.com/dev/blog/blog-title. To do so, in Permalinks Customizer–>PostTypes Settings I have added blog/%title%/ to the Post field (screenshot). I saved those settings, then opened the post in-question for editing, and clicked ‘Regenerate Permalink’. If I then click the default View Post link provided by WordPress (screenshot), the post opens with the new URL as expected (https://www.mydomain.com/dev/blog/blog-title). But if I instead click the View Post *button* provided by your theme (screenshot), then my browser tries to open a new tab with the URL https://www.mydomain.com/blog/blog-title/, and of course encounters a 404 error.

    How can I resolve this?

    Thanks.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi @cag8f

    Sorry about the delay in my response. I have just checked this thread.

    I’ll give it a look of this issue and will fixed it out in coming version.

    Thanks,
    Sami

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @cag8f Thanks for raising this issue. Actually that’s only occurring due to having relative path in View button. so, it to open that URL on the main domain rather than sub-domain.

    I have fixed this issue by adding the Full path in View URL so, it won’t happen again. It will be fixed for you in the upcoming release.

    Thanks,
    Sami

    OK thanks.

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @cag8f Issues fixed in the latest version.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘‘View Post’ button does not open expected URL’ is closed to new replies.