Support » Plugin: SendPress Newsletters » View Email Tab in Reports does not display on https sites

  • apolakos

    (@apolakos)



    Does not load email preview in Reports. View Email tab. Console errors below:

    Mixed Content: The page at 'https://yourdomain.com/wp-admin/admin.php?page=sp-reports&view=v2view&item=4045' was loaded over HTTPS, but requested an insecure resource 'http://yourdomain.com/send/3365db17ca08cec/'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
    load-scripts.php:4 
    Mixed Content: The page at 'https://yourdomain.com/wp-admin/admin.php?page=sp-reports&view=v2view&item=4045' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://yourdomain.com/spnl-api/system-check'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
    send @ load-scripts.php:4
    load-scripts.php:4 

    Mixed Content: The page at 'https://yourdomain.com/wp-admin/admin.php?page=sp-reports&view=v2view&item=4045' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://yourdomain.com/wp-json/jetpack/v4/jitm?message_path=wp%3Asendpress-pro_page_sp-reports%3Aadmin_notices&query=page%253Dsp-reports%252Cview%253Dv2view%252Citem%253D4045&_wpnonce=2b8a10068a'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

    • This topic was modified 1 year ago by  apolakos.
    • This topic was modified 1 year ago by  apolakos.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author itdoug

    (@itdoug)

    I talked to a developer and he said it looks like a jetpack issue. We run all our sites in SSL and haven’t seen this issue before but we aren’t running jetpack either.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘View Email Tab in Reports does not display on https sites’ is closed to new replies.