Support » Plugin: WP Video Posts » Videos upload but do not play

  • Resolved Doug M

    (@nes-native-english-services)



    Uploaded an mp4 and it’s in the library. If I view it directly via it’s link it plays in the browser but, it doesn’t play on the website.

    WP 3.6.1 fresh install
    No other plugins
    Default 2013 theme
    Not running FFMPEG

    Doug.pl/pro9/

    http://wordpress.org/plugins/wp-video-posts/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author AlexRayan

    (@alexrayan)

    Hello,

    Could you please email access to the site so I could test the video uploading (alex @ alexiz.com) ? Could be a particular video the way it was encoding is not playing by flowplayer. We’ve just released a new 3.0 version of WP Video Posts.
    Please update and try to choose video js player in the settings page. This option is new.

    Best regards,
    Alex

    Doug M

    (@nes-native-english-services)

    done

    Doug M

    (@nes-native-english-services)

    Sorry I can’t follow up with you on this more tonight. It’s midnight my time. I’ll check back tomorrow.

    Plugin Author AlexRayan

    (@alexrayan)

    Thank you!

    I will take a look and get back to you as soon as I can.

    Best regards,
    Alex

    Plugin Author cmstactics

    (@cmstactics)

    Hi NES, it seems that Flowplayer doesn’t want to load to play your mp4 video. We have an option in our newly updated plugin which adds support to have the option to use HTML 5 video. In upgrading to the current release, 3.0, your video is not playable. Let us know if this meets your needs.

    Doug M

    (@nes-native-english-services)

    Thanks…It’s working now. I appreciate it.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Videos upload but do not play’ is closed to new replies.