Support » Plugin: Spotlight Social Media Feeds » Videos don’t work

  • Resolved Sema Hernández

    (@semahernandez)


    Hello guys! Great plugin. Last week it worked perfectly for me but a couple of days ago the videos stopped showing. They only work on Safari. I hope you can solve it. Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Mark Zahra

    (@markzahra)

    Hi Sema, we’re aware of, and are working on a fix for, an issue where video thumbnails are not showing up in the embedded feed. I can see the same issue on your site. When using the popup lightbox, they show up fine there, so it’s only the preview (the most visible part, of course).

    We’ll have a fix released this coming week. I’ll keep you updated.

    Thread Starter Sema Hernández

    (@semahernandez)

    Great! Thank you. I will wait for the update to fix it.

    Plugin Author Mark Zahra

    (@markzahra)

    @semahernandez, today’s update, version 0.3.2, includes the fix for this issue.

    Thank you for your patience while we sorted it out.

    Thread Starter Sema Hernández

    (@semahernandez)

    Thank you! It works perfect now 🙂

    Plugin Author Mark Zahra

    (@markzahra)

    Fantastic, it’s looking great on your homepage! We’d really appreciate it if you could help us out a little by posting a quick review for Spotlight @semahernandez 🙂

    Thread Starter Sema Hernández

    (@semahernandez)

    Thanks. I’ve already wrote the review with 5 deserved stars.

    Plugin Author Mark Zahra

    (@markzahra)

    Oh, sorry! Thanks again 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Videos don’t work’ is closed to new replies.