Support » Plugin: WP YouTube Lyte » Video unavailable when loading

  • Resolved outrospective

    (@outrospective)


    I’m using this plugin for a while already and it’s really amazing. I only saw now a problem, but I’m not even sure if it has to do with the plugin. Certain youtube videos will only shows the thumbnail but when loading (in order to play) it shows “Video unavailable”. As mentioned it’s not with all videos like this. What could it be? Here is the link to one of those videos: https://youtu.be/3AeClvRdVb0 . Obviously, I’m using the embed code of this video.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    and when you add it by just pasting the youtube link instead?

    Thread Starter outrospective

    (@outrospective)

    Same, but I figured that I only have this problem on my live site. On my test environment the video loads and plays just fine. So I can say that it’s most likely nothing with the plugin, but something is still weird, as it only happens to some videos

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    yeah, worked on my test-site as well .. plugin conflict?

    Thread Starter outrospective

    (@outrospective)

    Yes most likely. I will check it and mark this as solved, as by now I’m sure it’s nothing with this plug-in. Thanks for the very fast response and this really great plug-in.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    you’re welcome 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Video unavailable when loading’ is closed to new replies.