Support » Theme: Spacious » Video is not playing – “control layover” isn’t responding

  • initiator

    (@initiator)


    Hello,

    the video on my homepage isn’t working.
    I integrate it with a HTML-Widget with this code:

    [video src="https://www.youtube.com/watch?v=k-M11V8xDJg" poster="http://erika-mann-grundschule.com/dev/wp-content/uploads/2018/08/youtube_startseite_stil.png"]

    But it’s the same, when i use the video widget.

    Any hints about the reason for that?

    Thank you very much!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Hi,

    Can you use the Text widget instead of Html widget? Inside the Text widget and under the Text tab, insert the above code and publish. It should be shown as intended.

    Thanks.

    initiator

    (@initiator)

    Thank you, Rajesh, for the really quick response.
    But it doesn’t work.

    I realized, that the lightboxes, i made with elementor, arent working, too. So i ask for now at the elementor guys for help.

    Hi,

    Feel free to ask again if you get any issue regarding the theme.

    Thanks.

    initiator

    (@initiator)

    Hi Rajesh,

    the guys from elementor gave me the hint, to try a standard wordpresse theme – and then everything works. I have the same problem btw with the lightboxes for the picture gallery. Also with a inserted Google Maps http://erika-mann-grundschule.com/kontakt/. At the backend in elementor everything works fine…

    So it seems to be a problem with the Spacious Theme. Could we have a look at that? It worked for about 2 years – since a couple of weeks, it doesn’t.

    Thank you for your support!

    • This reply was modified 4 months ago by initiator.
    • This reply was modified 4 months ago by initiator.

    Hi,

    While checking in our development environment, the widgets from the Elementor that you mentioned were working fine. Also, it seems the issue is arising due to the plugin conflict. Could you disable the used plugins one by one and check if the issue is resolved?

    Thanks.

    Hi,

    i tried it: disabled every plugin and one by one. No effect.

    I wonder, that the problem is on the homepage with the video and the lightboxes for the gallery (the problem with the lightboxes could be find on every other site, e.g. http://erika-mann-grundschule.com/wer-wir-sind/efoeb-hort/ in the right column under “Alle AGs auf einen Blick”) AND with the integrated Google Maps ( http://erika-mann-grundschule.com/kontakt/ – it should be visible under the Button “E-Mail schreiben”).

    Thank you for more help!

    Hi,

    Can you tally the header.php file in the child theme with the parent theme and manage it?

    Thanks.

    Thank you very much – that solved it!

    Hi,

    Glad to know it worked. Feel free to ask again if you get any issue regarding the theme. If you liked this theme, you can help us by leaving a review.

    Thanks.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.