• Resolved Biz2Web

    (@biz2web)


    Hi guys,

    Just as an FYI. Whatever I try in the plugin itself, video just won’t show anymore.

    Now I’ve fixed it by altering the file video.php in the Apollo theme folder of your plugin.

    Changed it to:

    <?php global $apollo_options, $apollo_theme_options, $apollo; ?>
    <?php if(isset($apollo_options["video"]) && $apollo_options["video"] != "") :
    	$embed_code = wp_oembed_get($apollo_options["video"]);
        // $embed_code = apply_filters('the_content', '[embed width="740" height="555"]'.$apollo_options["video"].'[/embed]');
        // $embed_code = strip_tags($embed_code, '<iframe>, <object>'); ?>
        <div class="video"><?php echo $embed_code; ?></div>
    <?php endif; ?>

    Maybe someone else finds it useful and perhaps you can even incorporate it in a next version. As far as I understand this wp_oembed_get function is a better approach in regard to what we’re doing here.

    Kind regards,

    Roel

    https://wordpress.org/plugins/launchpad-by-obox/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author obox

    (@obox)

    Roel,

    Thanks for this we’ll update the code that’s a great find 😀

    ~ Marc

    Could be even better if you check if the link is not an oembed (returns false) and if not use the video shortcode instead.

    Something like that:

    <?php global $apollo_options, $apollo_theme_options, $apollo; ?>
    <?php if(isset($apollo_options["video"]) && $apollo_options["video"] != "") :
    	$embed_code = wp_oembed_get($apollo_options["video"]);
    
    	if (! $embed_code) {
    		$attr = array(
    			'src' => $apollo_options["video"],
    			'width' => 740,
    		);
    		$embed_code = wp_video_shortcode( $attr );
    	}
        // $embed_code = apply_filters('the_content', '[embed width="740" height="555"]'.$apollo_options["video"].'[/embed]');
        // $embed_code = strip_tags($embed_code, '<iframe>, <object>'); ?>
        <div class="video"><?php echo $embed_code; ?></div>
    <?php endif; ?>

    All the best,
    Torsten

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Video doesn't work’ is closed to new replies.