WordPress.org

Forums

Simple YouTube Embed
[resolved] Video does not play when clicked on (8 posts)

  1. bbenkert
    Member
    Posted 9 months ago #

    I just installed the plugin. While I do get the viewer window with the play button(which highlights when rolled over)nothing happens when I click on it. Any ideas as to how I might get it to work?not

    https://wordpress.org/plugins/simple-youtube-embed/

  2. naa986
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi, please provide a link to the page in question so I can take a look.

  3. bbenkert
    Member
    Posted 9 months ago #

    here it is

  4. bbenkert
    Member
    Posted 9 months ago #

  5. bbenkert
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi, do you have any thoughts as to why the plugin doesn't work for me?
    Thanks

  6. naa986
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    I just checked the page. It seems to trigger a JavaScript error when the play button is clicked. So I viewed the source and found that your site is including a very old version of jQuery.

    <script type='text/javascript' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js?ver=1.5.2'></script>

    I'm not sure if it's coming from your theme. Do you see this issue if you switch to a default WordPress theme (example: twenty fourteen or thirteen)?

  7. bbenkert
    Member
    Posted 9 months ago #

    Yep, that was the issue. I installed a plugin to keep jQuery updated and it works perfectly fine now.
    Thanks for help!

  8. naa986
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    You're welcome. Feel free to drop a review if you like the plugin.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic