Support » Plugin: Tutor LMS - eLearning and online course solution » vIDEO CONTENT STOPPED PLAYING

  • Resolved renkaro

    (@renkaro)


    I am havining video player issues within tutor lms. All my video content stopped working today. Player doesn’t work, all videos are uploaded using HTML 5 player within Tutor LMS.

    Tutor LMS version 1.9.14 updated today after issues started on 1,9,13 suddenly

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • oneill78

    (@oneill78)

    Hello
    I have the same issue with videos not playing since 1.9.14 update.

    Thank you for indicating the procedure to follow.

    Plugin Support Md Rashed Hossain

    (@largbasket)

    Dear @oneill78 & @renkaro

    We are very sorry for the issue.

    To fix this isuue, go to /tutor/includes/tutor-general-functions.php at line number 801 and then replace the line with this code: $tags = array(‘input’, ‘style’, ‘script’, ‘select’, ‘form’, ‘option’, ‘optgroup’, ‘iframe’, ‘bdi’,’source’);

    Thank you

    oneill78

    (@oneill78)

    thank you for your quick response until the next update fixes the problem.

    Have a good day

    Plugin Support Md Rashed Hossain

    (@largbasket)

    Dear @oneill78

    You are welcome.

    Have a good day

    gboly97

    (@gboly97)

    I’ve tried inputting the line of code and I’m still having videos loading issues, started right after updating to the 1.9.4

    Hi,
    I have the same problem of video after updating to 1.9.14.
    I’ve tried replacing the line of code and I’m also still having videos loading issues.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.