Support » How-To and Troubleshooting » Very Strange Permalink Problem

Very Strange Permalink Problem

  • Hi,

    Hoping someone can help me with this, quite odd and I couldn`t find anything specific on this problem.

    I want to change my old “ulgy” permalinks into pretty ones for a better seo.

    The only thing is once I update my permalink structure which goes fine (posts and pages all work according to the new structure)

    If I create or edit a page/post in the backend, once I click save I het a blank page back and the page hasn`t been saved or edited.

    Wishing for some insights on this….

    Best regards, Jason

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • How did you change the permalinks? Is there something odd in the .htaccess?

    Hi Kristarella,

    I changed them via the admin panel (options/permalinks > update structre). That works all fine.

    I don`t think so….

    These are the contents of my .htaccess file (chmod 666):

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    # END WordPress

    I’ve seen this problem — one my blogs uses the ugly style permalink format and on a lark I switched it to the y/m/d/title. Farked up every thing of mine that was clickable (the DB is fine). I didn’t chase the problem down though because I kind of didn’t care that much.

    First, switch back to the style of links that works before the google monster indexes the bad links (once that happens they are slow to die).

    I never filed a bug report but if you go from ugly to something else, new posts can die. It’s more than mysterious and I don’t think it’s the .htaccess alone.

    Hi ccoupe,

    I know its very strange…..

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Very Strange Permalink Problem’ is closed to new replies.