Support » Plugin: WP2Static » Very nice plugin, but a couple issues

  • Resolved Edward

    (@kamiyeye)


    The plugin is very easy to use, and the final archive is small and organized well, great work!

    But I also noticed a few files are missing from the output, and the Export Log field is totally empty with that.

    Post below the list of missing files on my homepage, hope it helps:

    (index):89 GET http://localhost/wp-content/plugins/themenow-extension/inc/kirki/assets/css/kirki-styles.css net::ERR_ABORTED
    (index):436 GET http://localhost/wp-content/themes/clomod/core/common/lib/plasmico/font/plasmico.woff2?19806217 net::ERR_ABORTED
    (index):436 GET http://localhost/wp-content/plugins/themenow-extension/inc/menu-icons/includes/library/icon-picker/css/types/Elusive-Icons.ttf net::ERR_ABORTED
    (index):436 GET http://localhost/wp-content/uploads/2018/01/cotton-polo-shirt.svg 404 (Not Found)
    (index):436 GET http://localhost/wp-content/uploads/2018/01/box.svg 404 (Not Found)
    (index):436 GET http://localhost/wp-content/themes/clomod/core/common/lib/ionicons/fonts/ionicons.ttf?v=2.0.0 net::ERR_ABORTED
    (index):436 GET http://localhost/wp-content/uploads/2018/01/diamond.svg 404 (Not Found)
    (index):1 GET http://localhost/wp-content/plugins/themenow-extension/inc/menu-icons/includes/library/icon-picker/css/types/fontawesome-webfont.ttf
    

    Another issue is the path in script is translated incorrectly:

    (index):18 GET http://website_folder/wp-includes/js/wp-emoji-release.min.js net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED
    jquery.js:4 POST http://website_folder/?wc-ajax=get_refreshed_fragments net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED

    The original path in script:

    <script type="text/javascript">
    	window._wpemojiSettings = {
    	...
    	"concatemoji":"http:\/\/mydomain\/website_folder\/wp-includes\/js\/wp-emoji-release.min.js"
    	...
    </script>
    
    <script type="text/javascript">
    /* <![CDATA[ */
    var wc_add_to_cart_params = {
    ...
    "cart_url":"http:\/\/mydomain\/website_folder\/cart\/"
    ...
    };
    /* ]]> */
    </script>
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Leon

    (@leonstafford)

    Hi Edward,

    Thanks for your other posting. I was indeed able to view this topic, too.

    I will need to look into it further, please follow up with me via email: leonstafford@protonmail.com

    I suspect it is something specific to that theme, if you can try switching to one of the default WP themes to test that it exports OK, then we will have isolated it to your specific theme and can tackle ways to resolve it from there.

    Cheers,

    Leon

    Plugin Author Leon

    (@leonstafford)

    Hi Edward,

    The latest version released fixes some issues with crawling links referenced within CSS files and different MIME types.

    Please let me know if you’re still having issues.

    Cheers,

    Leon

    Plugin Author Leon

    (@leonstafford)

    Hi Edward,

    Assuming you got this sorted with the most recent release. If any further issues, please let me know.

    Cheers,

    Leon

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Very nice plugin, but a couple issues’ is closed to new replies.