Support » Plugin: Checkout with Vipps for WooCommerce » Versjon 1.4.0

 • ResolvedPlugin Author iverok

  (@iverok)


  Da har vi nettopp lansert versjon 1.4.0. Den store nyheten her er at vi nå støtter vilkårlige fraktmetoder i Vipps Hurtigkasse, altså også de som krever at session er tilgjengelig og som bruker metadata i fraktmetoden. Dette gjelder foreksempel Bring og PostNord.

  Forhåpentligvis vil de fleste fraktmetoder nå være støttet; ihvertfall de som ikke trenger ekstra brukerinteraksjon på checkout-siden.

  Dette er imidlertid ikke 100% bakoverkompatibelt. Dette betyr i praksis at hvis du bruker det gamle 'woo_vipps_shipping_methods' filteret så vil den nye koden ikke kjøre; istedetfor vil ting fungere akkurat som før. Du vil i instillingene kunne velge om du vil bruke gammel kode eller om du vil koble av filteret og kjøre ny kode – som standard vil ting fungere som nå.

  Det er et nytt filter som kan brukes på samme måte som 'woo_vipps_shipping_methods', nemlig 'woo_vipps_express_checkout_shipping_rates'. Det står mer om dette i readme.txt.

  I tillegg til endringene i frakt skal også avrunding av priser være mer korrekt i henhold til hvordan Woo gjør det, og det gamle kravet til å ha allow_url_fopen sann, er nå historie.

  Vi håper denne versjonen vil gjøre ting lettere og mer fleksibelt for både butikkeiere og utviklere!

 • The topic ‘Versjon 1.4.0’ is closed to new replies.