Support » Plugin: Yoast SEO » Version 7.5.1 Doesn’t Add Open Graph Image

  • Resolved amsgator

    (@amsgator)


    Version 7.5.1 isn’t adding the og:image code to the pages. It’s adding the twitter:image just fine, but neglects to include og:image.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Support devnihil

    (@devnihil)

    @amsgator Is this occurring on other pages besides the home page? We checked on your site and do see that the og:image is not output on the home page, but did see it output in the source code on other pages such as https://www.thebigprogunrally.com/posters/.

    Also, can you please let us know whether your home page is set to a static page? There is currently an open issue regarding the plugin not outputting the og:image when the home page is set to a static page which you can view more information on here: https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/9730

    The homepage is indeed a static page. The site only has two pages right now, so it looks like it’s limited to home.

    I didn’t see that github issue, but after I posted here I saw this one: https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/9841

    I can confirm the issue is also still present in 7.5.3.

    Plugin Support Michael Tina

    (@mikes41720)

    @amsgator

    Thanks for confirming that the homepage is a static page. Could you please try the following scenarios:

    * Setting of featured image
    * Setting of og:image in the Yoast SEO meta box Facebook tab
    * Setting of default image if there are no images under SEO (sidebar) > Social

    And see if setting an image to the options above will make the og:image tag output in the page source? This is so that we’ll have more information for the open GitHub issues that seem to match your issue currently.

    @mikes41720

    * Setting of featured image
    Doesn’t work

    * Setting of og:image in the Yoast SEO meta box Facebook tab
    Doesn’t work

    * Setting of default image if there are no images under SEO (sidebar) > Social
    Works

    Plugin Support Md Mazedul Islam Khan

    (@mazedulislamkhan)

    It sounds like your issue is similar to this one https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/9650. Can you please confirm whether the issue you are experiencing is similar to the one that we listed here?

    @mazedulislamkhan

    I think it’s probably the same bug

    Plugin Support Md Mazedul Islam Khan

    (@mazedulislamkhan)

    Thanks for your confirmation. In this case, the issue you are experiencing is a known bug and our development team is working hard to fix the issue. You can follow the progress of the report on the provided GitHub issue.

    We have the same problem for all posts !!
    – Image in Yoast facebook image http://prntscr.com/jq7bme (example: images/700×370.jpg)
    – og:image post preview: http://prntscr.com/jq7c11 (wiht out 700×370)
    – twitter:image it is ok

    Plugin Support Md Mazedul Islam Khan

    (@mazedulislamkhan)

    @helppostgr We have a bug report open in here for the open graph image issue. If the issue you are experiencing is the same one, you can follow the progress of the report on there.

    If you are experiencing a different issue, please submit a new thread so that we can look into your issue further.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Version 7.5.1 Doesn’t Add Open Graph Image’ is closed to new replies.