• Beste plugin bouwers,

    Erg vervelend deze problemen met de uitrol van 4.0, doen jullie wel grondige testen? In 4.0.1 is de auto completed opgelost, maar ik krijg allemaal e-mails van klanten dat T&T niet in de mail wordt verzonden (dit is sinds 4.0). Ik heb dit zelf getest met 4.0.1 en dit klopt, lijkt er op dat de cron van het versturen van de mail sneller is dan het aanmaken van de T&T.

    Zouden jullie hier naar kunnen kijken? Ga ik ondertussen 300 klanten hun T&T mailen.

    Groeten,
    Demian

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter Demian

    (@demian85)

    Sorry, heb nog wat anders ontdekt. De orders die afkomstig zijn uit de 3.2.1 versie staan nu allemaal als “No label has been created yet.” Vreemde is; wanneer je een order opent, dan wordt dit veld in het overzicht geupdate:

    Voor:
    http://prnt.sc/whni0v

    Na:
    http://prnt.sc/whnird

    Hier hetzelfde probleem, vanochtend gemeld bij Postnl. Nu afwachten wanneer het opgelost wordt.

    Is het bij jou al opgelost?

    Plugin Author PostNL

    (@postnl)

    @reneneef @demian85 : De barcodes in de mail missen op het moment dat orders automatisch op completed worden gezet. Als tijdelijke work around zouden jullie verwerkte orders handmatig op completed kunnen zetten. De oplossing voor dit probleem zijn we inmiddels aan het testen. We zullen de fix in eerste instantie niet releasen maar als los pakket verspreiden. Wensen jullie dit pakket te ontvangen?

    • This reply was modified 3 years, 3 months ago by PostNL.
    Thread Starter Demian

    (@demian85)

    @postnl Ik heb inderdaad de oplossing om automatische completed status niet te gebruiken. Wanneer denken jullie de officiele release uit te rollen?

    Plugin Author PostNL

    (@postnl)

    @demian85 : Wanneer we de fix als stable uitrollen is afhankelijk van de feedback die we krijgen op de pre-release. De pre-release zullen we in de loop van de week beschikbaar stellen.

    Plugin Author PostNL

    (@postnl)

    @demian85 @reneneef De pre-release en release notes zijn inmiddels hier beschikbaar:
    https://github.com/postnl/woocommerce/releases/tag/v4.2.0

    In deze release is o.a. opgelost dat klanten weer een T&T link in de mail krijgen als de order automatisch op afgerond wordt gezet. Omdat het een pre-release betreft raden we jullie aan om deze eerst te testen op een veilige (test) omgeving. Verwijder eerst de huidige plugin en installeer daarna handmatig de .zip met de laatste versie van de plugin.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Versie 4.0.1 – T&T niet in email’ is closed to new replies.