Support » Plugin: Customizer Export/Import » Values not updated after Import

  • Hello,
    I have following issue:

    1. I use the export function (backgroundcolor = green)
    2. I change e.g. the background color of my page to “red” and “release” my page.
    3. I import the exported settings
    —> [OK] Preview shows my old background color “green”
    —> [NOT OK] Under Appearens->Content-Backgroundcolor the new color is still “red”
    —> [NOT OK] I cannot press “publish” to publish the old settings, but have to do any change in order to make the “publish” option available. Doing this, everything works fine and the old exported settings are set/published. (“green”)

    Can anybody confirm this behaviour or is this a theme-specific bug?
    I am using phlox-pro…

    I am wondering, where the WP-Customizer pulls its initial values from – from my perspective there is a mechanism pulling the last values from somewhere i could not find so far. Its a pain that preview and settings are not in sync.

    Looking forward to any help

    Constantin

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Joy

    (@joyously)

    Although the control for the import and export is in the Customizer, the plugin calls get_theme_mods which is not filtered, so the Customizer’s current values are not retrieved. It gets the values stored in the database, because only the get_theme_mod function is filtered for each individual setting. However, the options are pulled from the Customizer setting value function.
    On import, though, the set_theme_mod function is called, so each individual theme_mod is filtered and saved.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Values not updated after Import’ is closed to new replies.