Support » Plugin: WP YouTube Lyte » Validator.W3 error

  • Resolved Kevinlikes

    (@kevinlikes)


    Hi Frank. Know you’re testing 1.3.3, so wanted to let you know that when I run saf3.staging.wpengine.com through validator.w3.org, I get the following error:

    Line 128, Column 2297: Bad value true for attribute async on element script.
    …te/lyte/lyte-min.js?wyl_version=1.3.3″></script><script type=’text/javascript’…

    that first > is in red.

    Hoping you can fix this with the update. Thanks again for the great plugin and wonderful support.

    Kevin

    http://wordpress.org/plugins/wp-youtube-lyte/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Frank Goossens

    (@futtta)

    Right! Fixed and checked, if you re-download the zip-file for 1.3.3 test, this should be gone.

    Thanks Frank. I might be pushing my luck at this stage, but GTMetrix marks saf3.tv down on its PageSpeed score because:

    Resources with a “?” in the URL are not cached by some proxy caching servers. Remove the query string and encode the parameters into the URL for the following resources:

    http://2nmx781wumfx1n1k62oe6lsy5h.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/plugins/wp-youtube-lyte/lyte/lyte-min.js?wyl_version=1.3.3

    So be great if you could also tweak this in the upgrade.

    Thanks again for the amazing plugin and even more amazing support.

    Plugin Author Frank Goossens

    (@futtta)

    Nah; it’s to important to be able to break any caching by just changing the version string (while not having to change the filenames themselves).

    But you could solve this by using a JS/CSS optimization plugin though, that could speed your site up substantially on top of the fixing the resources-with-querystrings-issuette.

    I might know a good optimization plugin, but I’m biased 😉

    Fair play. I’m using WPEngine, which optimises JSS and CSS already, but I’ll try out AutoOptimize on the next site I build on a different host. Thanks again.

    Plugin Author Frank Goossens

    (@futtta)

    Well, when looking at your site, WPEngine does not seem to be aggregating & minimizing CSS/ JS?

    But they sure are doing a nice job, performance-wise (they do have great page caching technology which is their own, so they don’t allow e.g. W3 Total Cache of WP Super Cache).

    Good to know. Will try see if I can run AutoOptimize alongside it. And yes, WPEngine has been a dream so far. Thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Validator.W3 error’ is closed to new replies.