WordPress.org

Forums

Twitter posts to Blog
[resolved] v1.0.5 will not activate. Fatal Error (6 posts)

  1. Umpqua
    Member
    Posted 1 year ago #

    I updated the plugin and now it will not activate. I get the following error:

    Fatal error: Cannot redeclare class OAuthSignatureMethod_HMAC_SHA1 in /html/wp-content/plugins/twitter-posts-to-blog/libs/twitteroauth/OAuth.php on line 120

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitter-posts-to-blog/

  2. badbreze
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Update now and give feedback if it work

  3. Umpqua
    Member
    Posted 1 year ago #

    Fatal error: Cannot redeclare class TwitterOAuth in /html/wp-content/plugins/twitter-posts-to-blog/libs/twitteroauth/twitteroauth.php on line 15

  4. badbreze
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    hmmmmm can i have a list of your installed plugins? thanks

  5. Umpqua
    Member
    Posted 1 year ago #

    It looks like it was a conflict with the WordSocial plugin.

    I upgraded your app to 1.1.1 and still got that error when I tried to activate it.
    After I deactivated WordSocial I was able to activate your app.
    Then after your app was activated, I was able to reactivate WordSocial.

    In the end I disabled WordSocial as I wasn't really using it anyway.

  6. badbreze
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Fixed

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Twitter posts to Blog
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.