Support » Plugin: WordPress Infinite Scroll - Ajax Load More » v.el.almWaitForImages is not a function

  • Resolved mjtweaver

    (@mjtweaver)


    I’m getting a console error whenever the load more button is clicked.

    ajax-load-more.min.js:1 Uncaught TypeError: v.el.almWaitForImages is not a function
    at Object.v.AjaxLoadMore.success (ajax-load-more.min.js:1)
    at Object.success (ajax-load-more.min.js:1)
    at i (jquery.js:2)
    at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js:2)
    at y (jquery.js:4)
    at XMLHttpRequest.c (jquery.js:4)

    The error can be found here:
    URL: https://kissdesignltd.com/news/

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    @mjtweaver Haven’t seen this one before. What version of the plugin are you running?

    Cheers,

    Thread Starter mjtweaver

    (@mjtweaver)

    Ajax Load More – 4.2.0
    Ajax Load More: Custom Repeaters v2 – 2.5.3

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    Thanks. I’m guessing this wasnt this an issue before the latest update?

    Really not sure what would be the issue here, other than a conflict with another script.

    Thread Starter mjtweaver

    (@mjtweaver)

    It wasn’t but it seems to be now.

    I disabled all my other plugins and it did nothing and even turned off my JavaScript files and I am still experiencing the same issue.

    Image: https://imgur.com/a/pYmFqqf

    As you can see I’m still getting this error with standard JavaScript files – nothing really to conflict.

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    Very strange.
    Long shot, but have you tried removing any functions from kiss.js?
    I’m wondering if the lazy load is maybe conflicting.

    Thread Starter mjtweaver

    (@mjtweaver)

    I’ve prevented that from loading and I’m still having the same issue.

    https://imgur.com/a/QoW0n92

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    @mjtweaver Haven’t had this issue ever before so I’m stumped.
    Have you tried the shortcode on any other pages?
    What is your Repeater Template? Maybe try updating the template for testing… Just leave a wrapper and the_title(), maybe?

    <div>
    <?php the_title('<h1>', '</h1>'); ?>
    </div>
    Thread Starter mjtweaver

    (@mjtweaver)

    setting images_loaded to false in the shortcode fixed it.

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    Interesting. Thaks for following up. I’ll see if anyone elese runs into this issue.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘v.el.almWaitForImages is not a function’ is closed to new replies.