Support » Theme: Newsever » v. 2.0 Block Images not displayed

  • Resolved Parmen

    (@parmen)


    Reverted to v.1.1.3 as the images in all theme’s blocks are not being displayed – what we have instead is black squares in Tabbed, Latest, and Related blocks. Images for posts and pages are OK.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Theme Author AF themes

    (@afthemes)

    Hi there,
    First off, thanks for reaching out to us. Would it be possible to come up with your site link so that we could help you specifically?

    For your kind information, this version has optimized way of fetching featured image of your posts using WP lazy loading. The default feature has been implemented from WordPress 5.5+ versions for fast browsing experience for your website users/visitors.
    Would you please check and confirm following things?

    • Clear server cache if any
    • Clear/Purge plugin cache if any
    • Clear/Purge browser cache or check that on private mode
    • If none of them works for you, to disable the default WordPress lazy loading features, we request you to activate the plugin Disable Lazy Load and test if it will work for you.

      Thanks

    Also ich habe soeben ein Update von Version 1.0.8 auf Version 2.0.0 gemacht.
    Bisher läuft alles wie erwartet.
    Folgende Prozedur wurde vollzogen…

    • – Theme über die Aktualisierungsoberfläche aktualisiert
    • – Cloudflare cache komplett gelöscht
    • – Autoptimize cache gelöscht
    • – Wprocket cache gelöscht
    • – Im Zweiten Fenster mir das ganze als Gast angeschaut und vorsichtshalber dessen Browsercache ebenfalls gelöscht.
    • Es funktioniert wunderbar…

      Autotranslate in english:
      So I’ve just made an update from version 1.0.8 to version 2.0.0.
      So far everything is going as expected.
      The following procedure was carried out …
      – Updated theme via update interface
      – Cloudflare cache completely deleted
      – Autoptimize cache deleted
      – Wprocket cache deleted
      – In the second window I looked at the whole thing as a guest and, as a precaution, also deleted his browser cache.

      It works wonderfully …

      Link to my site: https://t-ad.de

    My website is https://therealkhabar.in
    Newsever is my favourite theme. But from yesterday block images and featured images are not showing.
    Kindly help

    Thread Starter Parmen

    (@parmen)

    @afthemes

    Thank you for the prompt help. It seems that the problem was in the Opera cache. In another browser the images display both with or without the suggested DLL plugin.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.