Support » Plugin: User Submitted Posts » USP Stopped Working

  • Resolved benz1

    (@benz1)


    Hi Jeff,

    Love this plugin (and many of your other plugins too) but it seems to have stopped working for me (or TBH, not sure it has worked since I moved the site to its live location as never tested it). Have tried various options, cleared cache, browser cache, disabled all other plugins, etc but no joy. It appears to submit okay but no success or fail message and nothing is posted.

    USP v20180323
    PHP v5.6
    WP v4.9.5

    Any suggestions to try?

    Many thanks,
    Benz1

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Hey Benz1, I’m not sure what it could be, but sounds like you may want to do some basic troubleshooting of your theme and plugins. And if you are using any kind of cache plugin, that’s where I would start, as caching can interfere with dynamic page functionality like form submission et al. Let me know if I can provide any further infos, glad to help.

    Thread Starter benz1

    (@benz1)

    Thanks Jeff. I had already cleared website and browser cache and deactivated all other plugins but just to be sure I just deactivated all plugins and switched to the 2017 theme but still no joy. Can it cause problems to move the site from one domain to another?

    Thanks.

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Anything is possible, so it’s difficult to guess at what might be happening. It sounds like maybe something weird happened when you transferred the site. Something that may be useful is setting up a test WP installation, leaving all at defaults with no other plugins, and then do some tests with USP. Then after verifying proper functionality, you can recreate the setup of your actual site, one thing at a time, testing between each, until the cause of the issue is determined. You can do this both locally and online and then compare notes, etc.

    Thread Starter benz1

    (@benz1)

    Thanks Jeff but putting in the too hard basket for now. Have found a similar plugin that does the job so will just use that for now and maybe re-investigate when I have more time. Thanks for your help.

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Alright thanks for following up. If there is anything I can do to help in the future, please let me know.

    I too just noticed that the plugin doesnt work on my site anymore. I did not make any changes. People submit posts but I dont see them in WP admin “pending” or even “draft”. I tested a post submit and it is no where to be found.

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Hi akingbenga, Have you made any changes to your site?

    I made no changes. But after updating the plugin to latest version it seems ok now tx

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Awesome, glad to hear the issue is resolved.

    Thread Starter benz1

    (@benz1)

    Funnily enough, mine is also working now since the update!

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Great news! Thank you for reporting, benz1 🙂

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘USP Stopped Working’ is closed to new replies.