Support » Fixing WordPress » Using the & symbol

  • Is there a way to keep & ina text widget? Everytime I insert ad code into a text widget, when I go back, all &amp: are back to plain &. This of course is not XHTML transitional. Here is a sample code. What am I doing wrong?
    ‘<!–Know Your Destinations<img src=”http://www.assoc-amazon.com/e/ir?t=yourcruiyourw-20&l=ur2&o=1″ width=”1″ height=”1″ border=”0″ alt=”” style=”border:none !important; margin:0px !important;” />–>’

    Thanks in advance for any help

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • i used the ; after the amp in my code, not :

    Thanks.

    trying to show the XHTML code for closing an amp

    Here is the code in question. Sorry about using wrong marks to negate code.
    <a href="http://www.amazon.com/gp/search?ie=UTF8&amp;keywords=cruise%2C%20cruises%2C%20cruise%20travel%2C%20&amp;tag=yourcruiyourw-20&amp;index=books&amp;linkCode=ur2&amp;camp=1789&amp;creative=9325">Learn How To Cruise</a><img src="http://www.assoc-amazon.com/e/ir?t=yourcruiyourw-20&amp;l=ur2&amp;o=1" width="1" height="1" border="0" alt="" style="border:none !important; margin:0px !important;" />
    How do you keep the & as &amp; in widget etxt is the question.

    Moderator kmessinger

    (@kmessinger)

    Your second code posts fine in my text widget, has a good link and on reopening the $amp; are still correct.

    Perhaps your changes are not being saved.

    Actually the problem is when the & is in a URL. It won’t validate transitonally when i use these for my ads

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Using the & symbol’ is closed to new replies.