Support » Plugin: Multi Rating » Using mr_rating_form for custom post type in owl carousel library

  • Hi,

    I got a custom post type “design” on my website, who contains design pictures.

    Archives are disallowed, I only use this CPT to be displayed on a carousel using owl carousel library.

    I’m trying to use your great plugin to rate each CPT

    I use a global shortcode to display the feature on frontend :

    if( $query->have_posts() )
    		{
    			$output.='<div class="container_vote owl-carousel owl-theme" id="container_vote">';
                
    			while( $query->have_posts() )
    			{
                    $query->the_post();
    
    				$output.='	<div class="container_single_vote">';
    				$output.='		<div class="image">';
    									if(has_post_thumbnail()) $output.=get_the_post_thumbnail();
    				$output.=		'</div>';
    				$output.='		<div class="rating">
    									' . do_shortcode( '[mr_rating_form id="' . get_the_ID() . '"]' ) . '
    								</div>';
    				$output.='	</div>';
    
                }
    			
    			$output.='</div>';
    			
    			wp_reset_postdata();
            }

    I’m testing it with 6 CPT in the carousel.

    It works great for the 3 first slides.

    For the 3 last slides, when I submit my rating, the spinner turn indefinitely and there isn’t any action.

    When I disable the owl carousel, your plugin works great.

    Update if I disable the duplicate check method : It works great for the 3 first slides.
    For the 3 last slides, when I click on submit it doesn’t take my rating. If I click again it displayed this field is required (but I do select a note). Then I select again a note, and I submit it, but it takes my note divide by 2 (If I check 6/10, it takes 2/10).

    Do you have any idea how to fix it ?

    Thank you very much.

    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by nartoof.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author dpowney

    (@dpowney)

    Are you able to inspect the AJAX response? Is there a JavaScript error or something else?

    I would also look at the nonce used and ensure the submit button id contains the post id and a unique sequence number.

    Can you share a URL where this has been setup?

    nartoof

    (@nartoof)

    Hi,

    I didn’t see any JS error on the developer panel.
    I didn’t check the AJAX response.

    I think it was a problem with the unicity of the ID’s yep.

    I can’t share any URL because it is an under development website.

    Anyway, I had to uninstall your plugin because I found another plugin working in a owl carousel.

    Thank you anyway for your help.

    Anthony

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.