Support » Plugin: CataBlog » Using Italics breaking the %EXCERPT%

  • I’m having a problem using the %EXCERPT% in the ‘Default’ template. When I use italics in the top part of the post, it throws off the rest of the HTML. It has to do with the tag not being closed by the excerpt function.

    My template code is below:

    <div class="mainlisting catablog-row %CATEGORY-SLUGS%">
    	<div class="catablog-images-column">
    		%MAIN-IMAGE%
    	</div>
    <h3 class='catablog-title'><a href="%PERMALINK%" title="%TITLE-LINK%">%TITLE-LINK%</a></h3>
    <div class="catablog-description"><br style="line-height: 12px;" />
    		%EXCERPT%
    </div>
            <a href="%PERMALINK%" title="%TITLE%"><img src="/images/readmore.gif" alt="Read More" class="readmore" /></a>
    </div>

    Thanks for any help!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • It’s actually breaking in a number of different cases. For example if the first few hundred (excerpt length) characters in the post contain the following 1839-1843 (two 4 digit numbers separated by a hyphen). It worked fine when I added spaces to either side of the hyphen.

    Hi can you test one of WordPress default themes like Twenty Fifteen?

    I’m sorry I didn’t reply sooner… I never received a notification email that you had replied. I appreciate your help.

    I tested in Twenty Fifteen and am having the same problems.

    I’ve notice a few things that seem to throw off the html.
    1. If there are apostrophes in the title.
    2. If there are apostrophes in the file name of the image that’s been uploaded.

    Example:
    Description of Problem: An extra closing Div tag is being placed at the end of each Item ONLY if there is an apostrophe in the title. In the hidden input field ‘item-name’ the value includes an apostrophe in the title so that it throws off the html.

    <div class="catablog-row archive test">
      <div class="catablog-images-column">
        <a href='http://site.chetrossrarebooks.com/wp-content/uploads/catablog/fullsize/1.-500.pandora.box.sc.4.jpg' class='catablog-image' target='_self' rel='index'><img src="http://site.chetrossrarebooks.com/wp-content/uploads/catablog/thumbnails/1.-500.pandora.box.sc.4.jpg" alt="" /></a>
        <a href='http://site.chetrossrarebooks.com/wp-content/uploads/catablog/fullsize/pandora.t.jpg' class='catablog-subimage catablog-image'><img src="http://site.chetrossrarebooks.com/wp-content/uploads/catablog/thumbnails/pandora.t.jpg" /></a>
      </div>
      <h3 class="catablog-title">Cruise of the 'Pandora'</h3>
      <div class="catablog-description">
        <p><em>Cruise of the ‘Pandora’. From the Private Journal kept by Allen Young, R.N.R., F.R.G.S., F.R.A.S., &c., Commander of the Expedition.</em></p>
        <br />
        <p><em>PRESENTATION COPY,...
        <form method='post' action='https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr' target='paypal'>
    	<input type='hidden' name='cmd' value='_cart'>
    	<input type='hidden' name='business' value='YOUR EMAIL HERE'>
    	<input type='hidden' name='item_name' value='Cruise of the 'Pandora''>
    	<input type='hidden' name='item_number' value='SOLD'>
    	<input type='hidden' name='amount' value='16000.00'>
    	<input type='hidden' name='shipping' value='0.00'>
    	<input type='hidden' name='currency_code' value='USD'>
    	<input type='hidden' name='return' value=''>
    	<input type='hidden' name='quantity' value='1'>
    	<input type='hidden' name='add' value='1'>
    	<input type='image' src='http://images.paypal.com/en_US/i/btn/x-click-but22.gif' border='0' name='submit' width='87' height='23' alt='Add to Cart'>
        </form>
      </div>
    </div><!-- end catablog-row -->
    </div><!-- Here is the Extra Closing Div Tag - why? -->

    Okay thank you for sharing the information. Can you disable all your other plugins except this one and carry out another test?

    They are all disabled except for the Catablog Plugin.

    Here is the site I’m using for testing: http://site.chetrossrarebooks.com/test/

    and here is the actual live site with my theme implemented:
    http://site.chetrossrarebooks.com/test/

    It seems that the excerpt function is not closing tags appropriately.

    Oops… here’s the link to the Live site: http://www.chetrossrarebooks.com

    Okay thank you for you reporting this issue. The plugin author will investigate further your finding.

    Regards

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Using Italics breaking the %EXCERPT%’ is closed to new replies.