Support » Plugin: MC4WP: Mailchimp User Sync » User sync fails at same point every time

  • Resolved johnmontfx

    (@johnmontfx)


    Hey there — I’ve updated some custom fields and so I need to do a manual sync. However, user sync is failing at the same point every time (well, at least at 71%).

    Is there a way for me to see which user it is failing on or to debug further with verbose output? I’m using wp-clip but this also happens in the web UI as well:

    wp mailchimp-sync all
    Working  71 % [========================================================================================================================================>                                                       ] 97:26  / 142:49
    Fatal error: Maximum execution time of 300 seconds exceeded in phar:///usr/local/bin/wp/vendor/rmccue/requests/library/Requests/Transport/cURL.php on line 162
    17966 users found.
    • This topic was modified 1 year, 9 months ago by  johnmontfx.
    • This topic was modified 1 year, 9 months ago by  johnmontfx.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Contributor Lap

    (@lapzor)

    If you have a large amount of users to sync you might want to use WP CLI:
    https://kb.mc4wp.com/wp-cli-commands-mailchimp-user-sync/

    Otherwise the only other option would be to increase the maximum execution time on your server. You can ask your hosting provider for help with that.

    Hope that helps.

    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  Lap.

    Hi there — thanks so much for the response. I was using wp-cli….I think you missed the wp cli command I was using in the post. 🙂

    Makes sense about the maximum execution time, but I actually have bumped it to 900 seconds during testing to try to fix. Note that this error is after the command runs for over an hour and it fails at 71% complete. It does seem as though it is failing every time at the same point (but not duration of time)…I believe it is failing on a certain user or a certain individual task for some reason. I’d like to be able to see why it is failing if possible…because even 300 seconds seems like it should be high enough for a given task within the script.

    It seems to me that a max execution time of 600 seconds should be adequate for a given task within the script.

    If you don’t have a built in function for that, I’ll just spend some time figuring out your code and hack the script to report…

    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  johnmontfx.
    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  johnmontfx.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘User sync fails at same point every time’ is closed to new replies.