Support » Plugin: Akismet Anti-Spam » User social profile preview no longer works in comments

  • Resolved jstneti

    (@jstneti)


    In Comments, if a user has the social profile URL (signed in with a social login plugin), then by hovering over that link there used to be a preview of the User’s Facebook (or other social media) profile. Now all of the sudden these previews are either white or 404.
    This used to work fine about a week or two ago. Now, none of the profiles is seen.
    I know Akismet uses the s.wordpress.com/mshots/v1/ link to display these images. Did WordPress make some changes on their end?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Christopher Finke

    (@cfinke)

    Can you provide an example of a URL that results in a white or blank preview?

    Hi Christopher,

    This is one example. User exists, but the image is white. Btw, I put the image link because I don’t want everyone to click on that person’s profile.

    With Facebook, about half of people have this white image and the other half have the login image.
    With LinkedIn, they all have an image with an orange 404 on it.

    Plugin Author Christopher Finke

    (@cfinke)

    Thanks for reporting this. I’ve reported the bug with the blank Facebook URL previews to the team that runs the preview image system, and I’m looking into the LinkedIn issue.

    Plugin Author Christopher Finke

    (@cfinke)

    Regarding the LinkedIn links — they’ve made a change recently to block the URL preview service. I am waiting to hear back from them as to whether they’ll change their mind on that. I will follow up here when I hear back.

    Hi Christopher,

    Thanks for looking into this.

    Plugin Author Christopher Finke

    (@cfinke)

    The Facebook images should be fixed now, although Facebook only shows the login page.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘User social profile preview no longer works in comments’ is closed to new replies.