Support » Plugin: Wordfence Security - Firewall & Malware Scan » User created with wp-cli triggers issue with highi priority

  • Resolved gresakg

    (@gresakg)


    Hi,
    I am frequently using wp-cli to create users, because I am a sysadmin and I rarely log into the wordpress dashboard (especially since the launch of Wordfence Central, thank you for that!)

    However, if I create such a user I get an scanning issue

    An admin user with the username [username] was created outside of WordPress

    but that is not a problem as such. The real problem is, that I can’t get rid of it. I click “mark as fixet”, but after the next scan the issue is there again.

    Could this somehow be fixed? Thanks!
    Greg

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hey @gresakg,

    Do you see any errors in the browser console when marking it as fixed?

    Please let me know.

    Thanks,

    Gerroald

    Hi,
    I have not noticed any error in the browser console. I noticed however that I had my adblocker turned on. I turned it off and tried again to see if that makes any difference.

    All other things I have marked as fixed never reapeared though. Just this particular one.

    Regards, Grergor

    Update: there are no errors and the warning reappears regardless if I dismiss it using central or on the site.
    The adblocker is now turned off.

    The warning disappears after dismiss but then reappears after the next scan.

    Regards, Greg

    Hey @gresakg,

    It’s likely coming back after the next scan because it isn’t technically fixed. Can you please try clicking IGNORE to remove it from your Results Found list?

    Thanks,

    Gerroald

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘User created with wp-cli triggers issue with highi priority’ is closed to new replies.