Support » Plugin: Cloudflare » Useless

  • This plugin just does not work at all.

    The automatic cache purge switches itself off, as soon as you navigate away from the page after switching it on and trying to activate the default settings is impossible because after applying it, all you receive is a loading icon that never goes away.

    Have uninstalled/reinstalled several times, contacted support and still no automatic cache purge, with some of my sites in a Multisite environment still showing the old version for more than a week now. People update their sites and can’t see the changes and the cache expiry set in Cloudflare seems not to work either.

    Apart fom these issues, my sites have become 10x slower after installing Cloudflare.

    Is this CDN really worth all this trouble?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author jwineman

    (@jwineman)

    Hi @jochumr,

    We don’t officially support WordPress Multi site, this might be the source of your issue. Can you give me some more detail around the problems you’re having so we can investigate further?

    -When you receive the loading icon that never goes away are there any errors in the browser console or in the PHP error log?
    -Have you tried doing a full cache purge on the sites that are still showing old versions Do you have any page rules enabled that cache content on those sites?
    -How are you measuring the 10x slow down when your site is on Cloudflare compared to off?

    Thanks,
    John

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Useless’ is closed to new replies.