• Resolved Johnny

    (@johnny18sg)


    Hi,

    I set “Use Theme CSS” to Yes under the Display Setting, but it is not working. The WeForms CSS still takes precedence over my theme CSS.

    How do I get it to work?

    Thank you.
    Johnny

    PS: Enable No-Conflict Mode is checked.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Mazhar

    (@emazharulislam)

    Hello @johnny18sg,

    Actually you shouldn’t face such inconvenience but still, you are facing. Could you please contact here with your site details?

    Thanks.

    Hello @johnny,

    Not sure why but have you tried any other theme? Or it is not working with any of the themes in your case?

    Looking forward to hearing from you 🙂

    Thanks

    Thread Starter Johnny

    (@johnny18sg)

    Hi,

    It could be theme conflict.

    Thanks for replying.

    I had the same issue after plugin update. It seems that the plugin’s css overrides the theme’s one. I have this issue in particular with the file jquery-ui-1.9.1.custom.css which is loaded after my theme’s style. I don’t know what is changed with the last version, i solved the problem in my theme adding a dependency to my wp_enqueue_style function like this:

    wp_enqueue_style('child-style',
            get_stylesheet_directory_uri() . '/style.css',
            array('parent-style', 'jquery-ui'),
            wp_get_theme()->get('Version')
        );

    hope it helps
    Chiara

    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by aiolawp.
    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by aiolawp.
    Thread Starter Johnny

    (@johnny18sg)

    Thank you, Chiara 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Use Theme CSS not working’ is closed to new replies.