WordPress.org

Forums

[resolved] URL won't navigate to Site (5 posts)

  1. Alania
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello...i would appreciate any assistance. I don't where to begin or where to look. I suddenly am not able to access my website in any way. I enter the url address...but it perpetually searches and never finds the address. All was working perfectly two days ago.

    Does anyone have any experience in this?? The url is http://www.alaniastarhawk.com

    Great gratitude for your positive thoughts and assistance!!
    In Truth,
    Alania

  2. Robin W
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, presuming that

    It used to work and
    you have not added any plugins or
    updated any themes or
    updated the core software

    then contact you host provider and get their assistance.

  3. Alania
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank You Robin. Just moments ago...the site is coming up again. But it's very slow. I didn't update to 3.8 yet. So i thought that may be the cause. If i can at least get in...i should be able to figure this out. Thank YOU!!

  4. Alania
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'll close this inquiry out...and envision a fluid moving site. Thank YOU!!

  5. Robin W
    Member
    Posted 1 year ago #

    No problem, but if it stays slow - get your host provider involved - you pay for their support so don't feel shy to use it !

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.