Support » Plugin: White Label CMS » URL in Panel not working

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Video User Manuals

    (@videousermanuals)

    sorry, we need more information, a screenshot, of where you are actually entering the code would be handy.

    Thanks

    Go to White Label CMS under settings, then click on Admin Panels, Then go down to the Description area, this is where the code and URL is located, I used your example and replaced your URL for ours, see below.

    Then when you click on the anchor tag (our website), it shows a URL of (http://doctormicro.com/wp-admin/“http://doctormicro.com) it is adding the full site name (http://doctormicro.com/wp-admin/)before the link you would like it to browse to.

    **********************************
    Hello,

    Welcome to your new website.

    Watch the video below to learn how to use this dashboard
    and start adding content to your new website within a few
    minutes.

    <iframe src=“http://player.vimeo.com/video/xxxxxxxx”
    width=“””#” height=“$%&” frameborder=“#” webkitAllowFullScreen
    mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

    Feel free to get in touch if you have any queries at <a
    href=“http://doctormicro.com”>our website
    ****************************************

    Plugin Author Video User Manuals

    (@videousermanuals)

    Hi,

    Can you please visit our support desk:

    https://videousermanuals.desk.com/

    An provide us with a temporary admin login.

    DO NOT POST YOUR DETAILS HERE (sorry, other people have done that in the past).

    Thanks
    Brian

    Plugin Author Video User Manuals

    (@videousermanuals)

    Using the wrong type of ” (must have been pasted from a written document).

    Change to proper ” and it works fine

    Could you be more specific, “Using the wrong type of”

    This link could have been copied and pasted from the URL window, at the top of Google’s Chrome Browser.

    Are you saying it pulled some sort of back code, like when you past from Microsoft Word?

    I get it after trying, your talking about the ( ” ) Quotes around the code.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘URL in Panel not working’ is closed to new replies.