Support » Plugin: Ninja Forms - The Easy and Powerful Forms Builder » Forms are gone in back-end

  • Resolved pinkbypuck

    (@pinkbypuck)


    Help, all my forms are gone in the back-end. They somehow still seem to work on the front-end, but that might just be caching.
    It’s not just on this site, it also happened on the building copy that I used, so I don’t have a back-up that is correct now.
    Not sure what happened, as I have done no updates or something alike this weekend.

    It’s probably a bug, but a pretty serious one, so help me, please, quickly.
    This site in online since Thursday, client is on his way to discuss the new site today.

    • This topic was modified 9 months, 3 weeks ago by Jan Dembowski.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Contributor Justin McElhaney

    (@jmcelhaney)

    @pinkbypuck and @tanaphone I am sorry that you have run into this issue Can you contact our official support at https://ninjaforms.com/contact and we will help you get this issue resolved.

    @jmcelhaney I also tried that, at the same moment I posted this message. Still no response…
    I’ll try again, but it’s getting more urgent, I need help asap. The forms don’t seem to be really gone, just invisible somehow. THey still work on the front-end, but I cannot adjust anything on the back-end, and applications are not reegistered.

    Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    Side note: @pinkbypuck I’ve removed the tag “URGENT” and fixed the title. These are volunteer forums and there’s no such thing as URGENT, ASAP, etc.

    The author is a volunteer just as you are.

    Plugin Contributor Justin McElhaney

    (@jmcelhaney)

    We found your request in our system and have responded.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Forms are gone in back-end’ is closed to new replies.