Support » Plugin: Events Manager - Calendar, Bookings, Tickets, and more! » Urgent: Excerpts missing in all archives

  • When this plugin is active, the excerpts are missing from all the archive pages sitewide (archives unrelated to events). I have tested with all other plugins switched off and I have tested with multiple themes. This plugin turned out to be the problem. I have no idea why this would happen but turning off events manager immediately makes the excerpts available again on archive pages.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Hello,

    Apologies for this issue you are experiencing, hopefully we can figure out whats going on so we can bring those excerpts back up for you.

    First might I ask what version of EM or EMPro you are currently running?

    Thread Starter Vidyut

    (@vidyut)

    EM 5.7.3.3
    WordPress 4.8.1

    I haven’t been able to replicate this yet. How are you displaying the excerpt (template tag, etc)?

    Can you give us an example archive page / structure where this is happening?

    Thread Starter Vidyut

    (@vidyut)

    I have all the templates as default only – the settings that come with the plugin. Haven’t done anything special. Events page is predictably – /events/

    The home page itself is an archive. Any of those in the menu are also archives (other than events). There is the title and the “read more” and the excerpt that should be in between is missing. On all of them. Single posts are fine. I’ll try to post screenshots with the difference.

    Thread Starter Vidyut

    (@vidyut)

    View post on imgur.com

    and

    View post on imgur.com

    I can’t disable the plugin either, because it will result in broken links. I am planning to troubleshoot later as well. Will update if I find something useful.

    Thread Starter Vidyut

    (@vidyut)

    Another problem that may be related is that if I save the settings page, it reloads with the correct #id, but on homepage instead of updating the settings page. The settings get saved, but it redirects to home. Not a big deal, since I rarely change settings, but now thinking it may all be interconnected.

    Thread Starter Vidyut

    (@vidyut)

    Oh damn. Solved it. Sorry for the bother. Just noticed I was on the development version. Removed it, installed plugin and I’m good. Working as it should.

    Thread Starter Vidyut

    (@vidyut)

    Saving the settings in admin still reloads to the homepage of the blog though.

    It’s possible this is a conflict caused by your theme or another plugin. To check if it is, can you test with all other plugins deactivated and while running the default WordPress theme?

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Urgent: Excerpts missing in all archives’ is closed to new replies.