WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Urgent! After upgrade testimonials in widget not showing

[Resolved] Urgent! After upgrade testimonials in widget not showing

  • Alexis403

    @alexis403

    Hello, I just upgraded the GC Testmonial plugin and now my testimonials are not showing in my widget. This is important because my widget is in my footer and showing on every page. I am in the process of promoting my website to get new clients (I am a web designer) and I need my testimonials to be shown correctly. Only the picture and client name are showing in the widget, the testimonial is not there. I have adjusted the character amount, and still nothing please help!

    http://wordpress.org/plugins/gc-testimonials/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • Jan Rymarz

    @jan-rymarz

    Hi, I’m no developer and am on my first WP website but have a GC Testimonial widget in my footer which suddenly showed only the people’s names and the elipses.

    By playing,I worked out that having a shorter Title fixed everything.

    “Examples of Recent Feedback:” broke the display
    “Examples of Feedback:” fixed it so now it cycles and works fine.

    I hope this helps you too.

    J

    Alexis403

    @alexis403

    Thanks for responding. I actually have no titles on any of my testimonials. I didn’t like the way it looked in the widget so I removed them some time ago. I just upgraded the plugin today though and now only the people’s pictures, names and titles show, still no testimonials. This is so weird. I hope I get help soon! This is stalling my marketing process. I can’t send out a website that’s not working properly on every page of my site.

    Alexis403

    @alexis403

    Also, I meant to give my website so anyone giving help can see it: http://alexistmyers.com/

    Jan Rymarz

    @jan-rymarz

    I’ve had a look but obviously can’t see what it used to look like when working :/

    On my site, I display a link to Read More (leads to the full page of Testimonials) but I do not display images.

    Have you tried de-selecting and re-selecting the two options?

    My reasoning is that the area for the widget on your site looks tiny and so it could be as simple as a “low space” thing??

    Alexis403

    @alexis403

    Thanks for responding. I just tried both of what you suggested, taking the pictures out and taking the Read More link off. I did that, hit save and still no testimonial words showing. Only the name and title of client. I had the “Read More” link selected before, but it never showed, and now that I deselected it, still nothing happened. I also took out the character limit, I had made it 350, but I took it out and put nothing because it said the default is 250, still nothing. I don’t know what’s wrong! I hope the owner of the plugin replies with a solution, because this is crazy, and this is the only plugin I like that gives me the sleek look I want on the testimonials page and also the widget that displays the picture along with the cycling testimonials. I just need the words of the testimonials to show up! Everything was working fine before I upgraded.

    Plugin Author devnz

    @eringarscadden

    Hi there,

    Im not sure what is causing the issue without having access to your blog, but could you try this and see if it fixes the issue please.

    Open testimonials.php, and at around line 796, find this code:

    if( strlen($testimonial->post_content) > $words) {
    	echo '<div class="content">'.substr(wpautop($testimonial->post_content), 0, $words).'...</div>';
    } else {
    	echo '<div class="content">'.wpautop($testimonial->post_content).'</div>';
    }

    and replace with:

    if( strlen($testimonial->post_content) > $words) {
    	echo '<div class="content">'.substr($testimonial->post_content, 0, $words).'...</div>';
    } else {
    	echo '<div class="content">'.$testimonial->post_content.'</div>';
    }

    If you could post back and let me know if that fixed it or not, that would be great, thanks.

    Alexis403

    @alexis403

    That worked! Thanks so much for responding! Now, do you have some code that will make my “Read More” link show? It has never shown since I first installed the plugin, even though I have it selected.

    Plugin Author devnz

    @eringarscadden

    Ok, it seems these issues are more about the theme you are using.

    In http://alexistmyers.com/wp-content/themes/thesis_184/custom/custom.css, at around line 104, you have this CSS that is hiding the read more link:

    #footer p {
        display: none;
    }

    So under that, add this in:

    #footer p.gctst-widget-readmore {display: block;font-size: 12px;}

    and it should show for you. Let me know if that works 🙂

    Alexis403

    @alexis403

    That worked perfectly! Thanks so much!

    devnz,

    I have the same problem with the CG Testimonials widget displaying “…” when trying to upgrade to v.1.3.2 , but the solution you offered above doesn’t work for me. I opened testimonials.php and did a search on your code above:

    if( strlen($testimonial->post_content) > $words) {
    	echo '<div class="content">'.substr(wpautop($testimonial->post_content), 0, $words).'...</div>';
    } else {
    	echo '<div class="content">'.wpautop($testimonial->post_content).'</div>';
    }

    No such code was found. In fact, no instances of “.wpautop” were found. I did however find this code (with the ellipsis) on Line 751:

    echo '<div class="content">'.wp_trim_words( $testimonial->post_content, $num_words = 50, $more = '...' ).'</div>';

    and this:

    function gct_custom_columns($column) {
    	global $post;
    	$custom = get_post_custom();
    	if ("post_id" == $column) echo $post->ID;
    	elseif ("description" == $column) echo substr($post->post_content, 0, 100).'...';
    	elseif ("client_name" == $column)  echo $custom["client_name"][0];
    	elseif ("thumbnail" == $column) echo $post->post_thumbnail;
    	elseif ("shortcode" == $column)  echo '[single-testimonial id="'.$post->ID.'"]';
    	elseif("category" == $column) {
    		$categories = get_the_terms(0, "testimonial-category");
    			if(!is_array($categories)) return;
    			$category = reset($categories);
    		if(is_object($category)){
    			echo $category->name;
    		}
    	}
    }

    on Line 151. Can you determine anything from this? Please advise.

    Thank you,

    John

    I’m experiencing the same issue, where a “…” appears instead of the testimonial.

    I’m running on Thesis 1.8.5.

    I’ve tried implementing both the CSS and PHP recommendations, and have had no success.

    Sample page with issue: http://www.bulletproofexec.com/category/coffee-2/

    Can anyone assist? Thank you!

    I am unable to reproduce the problem so if you can help debug we may be able to figure it out.

    Here is some code to display the testimonial details. Place it before the closing } of function widget which should be at line 826 of testimonials.php:

    echo '<span style="display: none; visibility: hidden;">DEBUG: post = ';
    echo print_r($testimonial,true);
    echo '</span>';

    The result will look something like this:

    DEBUG: post = WP_Post Object
    (
        [ID] => 85
        [post_author] => 1
        [post_date] => 2013-11-13 14:57:36
        [post_date_gmt] => 2013-11-13 19:57:36
        [post_content] => Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris pretium orci ac tellus viverra, sit amet condimentum dolor euismod. Morbi magna tortor, pretium in malesuada accumsan, tincidunt at magna. Quisque posuere elit lectus, ac ornare augue egestas ac. Donec vitae nibh fringilla, placerat sem vel, dignissim nunc. Ut a orci ligula. Ut sagittis euismod pharetra. Duis vel euismod dolor, a euismod lectus. Quisque vitae pharetra enim. Vestibulum tristique vulputate vestibulum. Phasellus pharetra ut augue sit amet dapibus.
        [post_title] => Easier to read than this:
        [post_excerpt] =>
        [post_status] => publish
        [comment_status] => closed
        [ping_status] => closed
        [post_password] =>
        [post_name] => 85
        [to_ping] =>
        [pinged] =>
        [post_modified] => 2013-11-17 09:34:31
        [post_modified_gmt] => 2013-11-17 14:34:31
        [post_content_filtered] =>
        [post_parent] => 0
        [guid] => http://wpdemo/?post_type=testimonial&p=85
        [menu_order] => 0
        [post_type] => testimonial
        [post_mime_type] =>
        [comment_count] => 0
        [filter] => raw
        [client_name] => Eddy Edwards
        [company_website] =>
        [company_name] =>
    )

    It will be hidden in the page and won’t be seen by your visitors. Then either post that section here or let me know when and I’ll grab it from the site.

    I may have found the problem after all. In the widget settings, make sure the character count is not zero (blank is OK).

    And here’s a better way to handle that in testimonials.php:
    Change line 768 from

    if($data['words'] !== '') { $words = $data['words']; } else { $words = '250'; }

    to

    if ((int) $data['words']) { $words = $data['words']; } else { $words = '250'; }

    Chris

    BOOM, that worked Chris!

    Thank you so very much!

    I have Version 1.3.2 and have a problem with one of my testimonials and their name not showing up on my rotating widget. It’s there, but the text is very dark. I have a total of three testimonials that should be showing.

    I switched out the code on line 796 of my of testimonials.php widget to no avail like what has been suggested by @devnz above.

    Doe anyone have any other suggestions? My client’s website is http://www.cynthiasrestaurant.com if someone would be willing to take a peek.

    Any help with how to change the text to white would also be appreciated~

    Thanks in advance,
    Christine

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • The topic ‘[Resolved] Urgent! After upgrade testimonials in widget not showing’ is closed to new replies.