WordPress.org

Forums

Urban Landscapes Radio Website: now WordPress-Powered (9 posts)

  1. Velanche
    Member
    Posted 8 years ago #

    A few more things need to be done, but it's now live and active. Feel free to have a look and comment...

    http://www.urbanlandscapes.org/

    I've had to trade off full XHTML support to keep Netscape from breaking, and other weird randomness. If anyone has suggestions on how to fix this, by all means let me know.

    Otherwise, have at it!

  2. ladydelaluna
    Member
    Posted 8 years ago #

    It's nice, but IMO the font is too small... especially when you get to the "Guestmix" post.

    The font style (face) is great for the theme of the site - but being that it's also a thin font, I think it's going to have to be bigger if you want to keep people reading.

    If it were me, I'd also add some color in there... I know that jazz is supposed to be dark and smokey and urban undercover and all - believe me, I love me some jazz! But I think that appropriate use of a bleeding heart red or a spotlight (gel) blue would make this site fantastic!

  3. whooami
    Member
    Posted 8 years ago #

    ack, it is tough to read.

  4. Velanche
    Member
    Posted 8 years ago #

    I've increased the font size for readability. The style sheet of the theme originally had the body at 10px; it's now at 12px.

    I plan on making a brand new theme in a few months' time. The original plan was to do one based around a theme, but I've had to put that off for another time.

    Thanks for the comments so far. Please keep them coming.

  5. Samuel B
    moderator
    Posted 8 years ago #

    Neat idea. I can read it fine (and I'm an old guy) so your changes must have been good.

  6. ladydelaluna
    Member
    Posted 8 years ago #

    Much better - but I noticed that everything after your first guestmix post is bolded... appears you're missing a closing </strong> tag in there somewhere... ;)

  7. whooami
    Member
    Posted 8 years ago #

    muuuuuch better !!!!

  8. Velanche
    Member
    Posted 8 years ago #

    Thanks all...guess a little change makes a big difference. :)

    Ladydelaluna, I've been kinda/sorta fighting with that one. I've actually copied and pasted the entry from my old Blogger account (via my domain). I would take out the strong link (or links), and WordPress would put them right back in. It's a bit of a pain, but I may have to look a little more closely to fix that one.

    I've used the import tool for all but about six entries while the site was being produced. I wasn't sure if using the tool again would end up doubling my entries and cause me to do massive cleanup.

    But yeah, I'm going to have a look at it within the next few days to tackle it. I don't think it'll be a big deal once I start to blog via WordPress (or a reliable browser plug-in) exclusively).

    Okay, will check here periodically for more feedback while doing computer stuff during the next several hours.

  9. ladydelaluna
    Member
    Posted 8 years ago #

    "I've actually copied and pasted the entry from my old Blogger account"

    There's your problem... copying and pasting will almost always screw with your posts, inserting tags that shouldn't be there. Try copying from the blogger account's post into notepad (no, not word, or wordpad, just notepad) and then copy that and paste it into the wordpress editor. Then make your bold or italics edits in there... :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.