WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] upPrev not working with my template

[Resolved] upPrev not working with my template

  • Hello,

    I would need some help with upprev plugin.

    I really would like to apply this fantastic stuff, but for some reason it is not working with my template. When I change my template to the default it is working fine, but not with my theme.

    Here is my site: http://simracing.hu

    Can anybody help me find out what could be the problem?
    I know google my frined, but friends sometimes let you down… 🙁

    Any help would be appreciated!

    Thank you in advance!

    http://wordpress.org/extend/plugins/upprev/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • Plugin Author Marcin Pietrzak
    Participant

    @iworks

    Can anybody help me find out what could be the problem?

    Other JS errors on Your site:

    fbreak_content_script.js:9:Uncaught SyntaxError: <unknown message reserved_word>
    sandrox-megjelent-az-f1-2011-codemasters-v0-9:742:Uncaught ReferenceError: TWTR is not defined
    fbreak_traverse.js:3:Uncaught ReferenceError: all_fb is not defined
    st.undefined

    Try fix it or remove plugins, then try use upPrev.

    Thank you for the answer!

    Today I tried to turn off every plugin except upprev, but unfortunately it was still not working…

    Anyway how can I fix this js problem, can it be the reason of upprev issue?

    wuestenigel
    Member

    @wuestenigel

    Same here. Basic theme works, but my regular theme does not even render the supprev_box. Link: http://www.wuestenigel.com/2010/02/17/beginn-fastenzeit-2010-wann-wie-warum/

    Disabled all plugins => no success
    Switched to TwentyEleven => it works.

    How to analaze what’s the problem with my regular theme?

    Plugin Author Marcin Pietrzak
    Participant

    @iworks

    Drop a theme name (address) if possible?

    @marcin Pietrzak Hi, i have the same problem. In TwentyEleven works, but in my theme upPrev don’t work.

    My website is http://www.themovingblog.com/

    wuestenigel
    Member

    @wuestenigel

    Drop a theme name (address) if possible?

    @marcin:
    Could please you give me a further explanation? What do you mean by dropping my theme name?

    I updated WP to 3.3 and tried to play around with the “Remove all filters” checkbox. :/

    upprev_box still not in html code. Do you have an idea how to debug? PHP error log is empty.

    wuestenigel
    Member

    @wuestenigel

    Hey, still in hope you may have any cool idea to solve our problem 🙂
    Bye

    PS: Donated to your great plugin which is working in other blogs too.

    I’m having the same issue as several previous posters: upPrev does not display anything with my theme (a custom child of the Hybrid theme framework), though upPrev scripts and style hooks can be seen in the page code. It displays as intended if I switch to the Twenty Eleven theme. Is there a likely common cause that would lead to several unrelated themes having the same conflict/failure with upPrev?

    My site is ucbnews-sandbox.org, and I’d be happy to email a copy of the theme if that would help troubleshoot.

    Plugin Author Marcin Pietrzak
    Participant

    @iworks

    At this moment upPrev is turn off?

    my mail: marcin
    at domain iworks.pl

    @marcin: I’m sorry, we were simultaneously in the midst of a major theme upgrade, and I deactivated upPrev so as not to cause conflicts. upPrev is activated again, but since we are still swatting bugs with the theme, I will wait to email you those files until we have it working properly, probably next week. Thanks for the help.

    Plugin Author Marcin Pietrzak
    Participant

    @iworks

    I will wait to email you those files until we have it working properly, probably next week.

    OK

    Lee Morehouse
    Member

    @lee-morehouse

    Love this plugin and I’d really like to implement it- we’re using a custom-made template on our site, and I just can’t get the plugin to show.

    It’s active on http://www.veteransunited.com/spouse

    Any ideas on what we can do to make it work? No javascript errors so far as I can see.

    Thanks,

    Lee

    Plugin Author Marcin Pietrzak
    Participant

    @iworks

    Any ideas on what we can do to make it work? No javascript errors so far as I can see.

    Check footer.php for missing wp_footer

    <?php wp_footer(); ?>

    before

    </body>

    Lee Morehouse
    Member

    @lee-morehouse

    Thanks, worked like a charm! Appreciate the help.

    grillingwithrich
    Member

    @grillingwithrich

    I have tried to install this plugin, and it seems to be conflicting with a share bar on the left hand side of my posts. (see http://www.grillingwithrich.com/do-you-have-enough-smokers-or-grills) does anyone have a solution?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘[Resolved] upPrev not working with my template’ is closed to new replies.