Support » Fixing WordPress » Uploaded images not showing in media library or post

  • Resolved Nina Allwood

    (@virginiaallwood)


    Hi there. When I upload images into the media library, they appear as broken images. They won’t appear in posts either. Images do show normally when I try to edit them, but not after I’ve saved them. My site is http://www.LifestyleDistrict.co.uk, thanks a lot in advance!

Viewing 16 replies (of 16 total)
  • empower2perform

    (@empower2perform)

    HI there

    I am an administrator for my website using wordpress. The site was set up for me and is hosted by the same person.

    However as an administrator I can still upload posts etc.

    I have just uploaded a post and have tried to add media pictures to the post. I have first uploaded pictures to media but unfortunately they do not show up. All i see is a small blue icon with a question mark in the middle. However when I click on edit the picture is there.

    I have seen some comments about changing permissions to 755. Where exactly does one do this?

    I can not see any wordpress content/upload folders when I log into my site

    Please let me know where I find this or what i can do to fix this problem. Many thanks. I am a little pressed for time as my blog has been sent out to clients already. I initially had copy and pasted the images into the blog and when I did a view it was all fine but then after a couple hours the pictures disappeared.

    Anyone have some advice for me?

    Thanks

Viewing 16 replies (of 16 total)
  • The topic ‘Uploaded images not showing in media library or post’ is closed to new replies.