WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Upload pic problem in version 2.2.3 / PC settings?

Upload pic problem in version 2.2.3 / PC settings?

  • Since upgrading to the version 2.2.3 I get a strange error when uploading pics. The error however occurs only at my home PC (not at work), so something on my PC must interfere with the upload function?!

    I can upload the first pic without any problem but when I click on “upload” for the second pic I get an empty upload form instead of the insert picture dialog.
    The second pic is not in the upload folder on the server.
    Only when I save the article and open it anew I can add a new pic – but only one again.

    Occasionally I get error messages like this:

    Warning: imageantialias(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/adminmu/public_html/wp-admin/admin-functions.php2274

    Warning: Division by zero in /home/adminmu/public_html/wp-admin/admin-functions.php2294

    Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in /home/adminmu/public_html/wp-admin/admin-functions.php2298

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/adminmu/public_html/wp-admin/admin-functions.php:2274) in /home/adminmu/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 341

    Please help!
    markus

    p.s.
    There are some other users with that problem, but still no solution:
    http://wordpress.org/support/topic/121156
    http://wordpress.org/support/topic/90608

  • The topic ‘Upload pic problem in version 2.2.3 / PC settings?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar