• I have a multisite that was migrated to a new URL a couple years ago. I just noticed today that there is an error displaying in the dashboard:

    Error: Your upload path is not valid or does not exist: /home/wssra/public_html/wp-content/uploads

    I can see that the path should be /home/wssra-units/public_html/wp-content/uploads and that reflects the old path before the migration. I am not sure why this error did not show up before now. I also notice that the thumbnails in the media gallery are not there any more. If I try to go to the file URL directly from an item in the media I get the “There has been a critical error on this website.” message. None of the sites are displaying images now.

    This wasn’t the case a few weeks ago I am sure.

    • This topic was modified 11 months, 1 week ago by James Huff. Reason: moved to Networking WordPress since this is a multisite issue

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • By default the username is not required to be updated post migration. You can try enabling the option ‘Organize my uploads into month- and year-based folders’ under Settings >> Media.

    Thread Starter earrame

    (@earrame)

    I do not have that option under settings > media. Any other ideas?

    Did you try enabling wp_debug to true in wp-config.php ? If not, enable it and see if it shows any further insights.

    Alternately, here is the link which you should try and see if it helps.

    Thread Starter earrame

    (@earrame)

    It turns out that the theme is incompatible with PHP 8.0 and when I reverted to 7.4, everything works.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Upload path needs to change to new migration path’ is closed to new replies.