WordPress.org

Support

Support » Multisite » Upload path has disappeared for all sub sites

Upload path has disappeared for all sub sites

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Check your FTP – you should still see a /wp-content/blogs.dir/4/ directory.

    The file location is masked by WordPress and makes it appear like it is in /files/

    Yep, the locations are rewritten via the htaccess file.

    Hi Rich ‘elfin’ Pedley
    I see what you mean but when I upload an image the path is missing the full path to the individual site,

    I reinstalled wordpress and now it does upload and retrieve images but not to the individual site only to the ‘files/year/month/’

    Hi Andrea_r
    I checked the htaccess and it looks fine (I am running Version 3 Multiuser)

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]

    # uploaded files
    RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ – [L]

    —————————-

    I am Still looking for the answer

    Hi Rich ‘elfin’ Pedley
    I see what you mean but when I upload an image the path is missing the full path to the individual site,

    I reinstalled wordpress and now it does upload and retrieve images but not to the individual site only to the ‘files/year/month/’

    Hi Andrea_r
    I checked the htaccess and it looks fine (I am running Version 3 Multiuser)

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]

    # uploaded files
    RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ – [L]

    —————————-

    I am Still looking for the answer

    erm who am I replying to? you both have similar names and are saying the same thing!

    proof of pudding. If you add an image to a page on any of the sites – does it display correctly?

    link to your site?

    Hi Andrea_r
    the site is http://sitemaster.com.au

    Looks like I have 2 accounts here, mmm I need to fix that.

    and a link to one of the multisites hosted on there, please.

    Yep, easier to troubleshoot a subsite if we know what one is. 🙂

    I reinstalled wordpress and now it does upload and retrieve images but not to the individual site only to the ‘files/year/month/’

    The URL it provides to your images will be with the files folder structure. But if you go into the backend of your site (via SSH or FTP) the files SHOULD be in wp-content/blogs.dir/#/files/2010… etc.

    But. Do the images work on your site?

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Upload path has disappeared for all sub sites’ is closed to new replies.