Support » Plugin: MediaPress » Upload media not working

  • Resolved elizoliva

    (@elizoliva)


    I am attempting to test this plugin out. After creating a gallery and attempting to upload a file, the console comes back with:

    
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'id' of undefined
        at uploader.js?ver=5.3.2:185
        at Function.v.each.v.forEach (underscore.min.js?ver=1.8.3:1)
        at F.Uploader.<anonymous> (uploader.js?ver=5.3.2:169)
        at F.Uploader.dispatchEvent (plupload.min.js?ver=2.1.9:1)
        at F.Uploader.trigger (moxie.min.js?ver=1.3.5:1)
        at plupload.min.js?ver=2.1.9:1
        at moxie.min.js?ver=1.3.5:1
    

    This is happening in both Chrome and Opera browsers. Using the most recent version of the plugin ,and WP 5.3.2. Tried deactivating and reactivating the plugin. Folowed installation instructions provided, including saving settings page upon activation.

    • This topic was modified 1 year ago by elizoliva.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Brajesh Singh

    (@sbrajesh)

    Hi,
    Thank you for reporting.

    It seems the issue is caused by a conflict.

    Does your theme or any other plugin allows front end uploading/blogging or content creation. In past, I have seen this issue due to some plugin/code loading the plupload library incorrectly.

    Can you please check by deactivating other plugins?

    Thank you
    Brajesh

    Plugin Author Brajesh Singh

    (@sbrajesh)

    Marking resolved due to lack of replies. Hope that the issue is resolved.

    Please feel free to reopen if yous till need help with this.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Upload media not working’ is closed to new replies.