WordPress.org

Forums

Visualizer: Charts and Graphs
[resolved] Upload CSV File unavailable (10 posts)

  1. NScarpa
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, i read an article on wpbeginner about your plugin visualizer. I followed the instcruction on the article, but when i try to create a graph i can't upload the csv file. The "upload a csv file" tab seems doesnt work. It remains closed and so i cant go on creating the chart

    http://wordpress.org/plugins/visualizer/

  2. madpixels
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi there! Do you see any errors in your browser's console?

  3. NScarpa
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, there isnt any kind of error message displayed. Only I can't "click" on upload a csv file. If i try to click it doesnt work. Later i'll try to see if it works changing theme. Any idea?

  4. NScarpa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried changing theme and it works. So this means the theme is the problem. I use Enfold theme, you can find it there: http://themeforest.net/item/enfold-responsive-multipurpose-theme/4519990

    If u have any idea how to solve this problem i would appreciate. Sorry for my poor english :)

  5. madpixels
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It is quite weird... That theme is premium and I don't have it. Don't know how can I check it...

  6. NScarpa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I understand. So however i would go on creating charts changing theme ;) Thank you :)

  7. madpixels
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You are welcome. Let me know if you have anything else.

  8. yoela
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also had the same problem... after some digging, it looks like the problem is in /wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/assets/js/avia-media.js, line 26:

    $.AviaElementBehavior.wp_media = $.AviaElementBehavior.wp_media || [];
    
    	$.AviaElementBehavior.wp_media_advanced =  function()
    	{
    		var $body = $("body"), file_frame = [], media = wp.media,

    The problem is that 'wp' is not defined in media = wp.media.

    I changed the last line as follows:

    var $body = $("body"), file_frame = [], media = $.AviaElementBehavior.wp_media, // wp.media,

    Now everything works fine... I did not contact the Enfold team yet on the issue.
    Hope that helps,
    Yoel

  9. Christher
    Member
    Posted 1 year ago #

    That solution is bad. Because It break the Page builder in Enfold. After I changed the code I can't upload or change the background image in coloorboxes anymore.

  10. josueochoa
    Member
    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Visualizer: Charts and Graphs
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.