Support » Plugin: WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery » Upload and create new gallery, NextGen disappears?

  • After uypdating to WP 3.7 I’ve had an experiencing, that sends regular tsunami of wrinkles across my face.

    I was creating and uploading 6 images to a new gallery, the images apparently uploaded nicely, and when I changed to my post to insert the new gallery into my post, the NextGen dialog was blank only with an OK/Cancel button.

    I refreshed the screen, and was going to go to my NextGen gallery to see if something uploaded wrong.. and BANG, no NextGen gallery anymore and all galleries gone, images and all. Talk about a shock.

    Right now I’m the progress of working out a recovery through “WordPress Backup to Dropbox” but my goodness…. this isn’t very nice

    Trin

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @trinsan: Hmm. Obviously nothing in the process of adding a gallery can really affect the very presence of all your other galleries, so something else is going on with this. I’m not sure where you are on this, but before you do anything major to your site or restore from back up, it might be worth submitting a bug report with credentials so we can at least look at it and confirm there’s not a simpler explanation of some kind? If you do, go ahead and include “Erick” in the title and I’ll try to take a look even over the weekend.

    http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Upload and create new gallery, NextGen disappears?’ is closed to new replies.