WordPress.org

Forums

Upgrade.php fails to function (5 posts)

  1. capitolfax
    Member
    Posted 8 years ago #

    I deleted all the old 1.5.2 files, deactivated my plugins, uploaded all the 2.0.3 files, then used the upgrade.php page. I click the "Upgrade WordPress" link, wait patiently like I'm supposed to, then I get a blank page, except for the WordPress header at the top.

    I'm stuck in a sort of limbo. My blog still works and I can still post new items, even though all my 1.5.2 files are replaced.

    The problem is that I discovered that I can't post photos on blog posts. They don't appear unless I make them display from an old host. I'm scared to death to even tough my theme files, but I will have to soon.

    I've deleted and uploaded three different times with the same result.

    HELP!

  2. manstraw
    Member
    Posted 8 years ago #

    can you provide more information on what happens when you try to post photos?

  3. capitolfax
    Member
    Posted 8 years ago #

    What appears on the website is the same symbol that would appear if I incorrectly entered the file name.

  4. manstraw
    Member
    Posted 8 years ago #

    So, no error messages or anything. Did you see the thumbnail? Were you able to drag it to the entry (editor) box? More details equals better help.

  5. capitolfax
    Member
    Posted 8 years ago #

    No error message. Didn't post a thumbnail, just the image.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic